blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG simnaky
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na Simnakyho blogu
Simnaky



Rating Hunters
pridal Simnaky 1.4. 2011 o 16:42



Ich recenzie rozosmievajú čitatelov po celom svete.


Ich príspevky typu ":)" prudko zdvíhajú úroveň diskusií


Ich blogy tvorené štýlom "ctrl+c/ctrl+v" hovoria vždy ich nefalšované názory


Ich herné príhody tipu "hral som originál God of War III na PC" udivujú aj tých najväčších hráčov
a ich herné zostavy obsahujúce grafické karty ktoré sa ešte ani nedostali na trh zahanbujú ostatných PCčkárov.

Sú to oni, naši "milovaný" RATING HUNTERS

Myslím, že sme sa s týmto pojmom už stretli všetci. Ak by ste náhdou nevedli čo sú zač a ešte ste sa s nimi nestretli, patríte medzi tú šťastnejšiu časť užívatelov SECTORu. Ak však chcete byť s problematikou rating hunters oboznámený nemusíte hladať dlho, na to slúži tento článok.

Každýdý užívatel SECTORu by mal vedieť čo je to rating, na čo slúži a ako ho získať. V skratke rating tu na SECTORe slúži na rozdelenie užívatelov podľa skúseností či už z hrania hier alebo dlhodobým navštevovaním SECTORu a prispievaní naň. Podla toho aký má kto rating sa tu v podstate nedá zistiť nič konkrétne, iba to ako dlho a často prispieva na SECTOR. Nemôže vám povedať či je lepší hráč človek s ratingom 60 ako ten s ratingom na čísle 30, rovnako ako vám nenapovie aké kvalitné sú jeho príspevky a články na SECTORe. A tu sa dostávajú k slovu práve týto "lovci ratingu". Prečo lovci? Pretože im záleží len na kvantite ich článkov nie na ich kvalite. Chcú len získať čo najviac ratingu. O nič iné im nejde. Normálne by to nebolo až také zlé, ničmenej tá nekvalitná kvantita ich článkov a príspevkov znepriemňuje trávenie času na SECTORe ostatným užívatelom.  Štyri odrážky uvedené na začiatku textu sú dosť vystihujúce pre všetkých ktorý sa s hocjakým rating hunterom stretli. Pre tých ktorý takýto "prípad rating huntera" nezažili ich trochu rozvediem.

 

Ich recenzie rozosmievajú čitatelov po celom svete...

Myslím, že by som to ani nemal nazívať recenziami v pravom zmysle slova. Prečo? Lebo tieto "recenzie" doshujú dĺžky väčšieho príspevku (cca 10 viet) aj to len pre to aby im tento chabý pokus o vtip bol uznaný. Som si istý, že keby tu na SECTORe nebola táto "podmienka pre dĺžku" mali by sme tu nespočet recenzií typu: "Super hra", alebo "Haluzina tato hra, doporucujem".

 

Ich príspevky typu ":)" prudko zdvíhajú úroveň diskusií

Ich blogy tvorené štýlom "ctrl+c/ctrl+v" hovoria vždy ich nefalšované názory

Myslím, že tu nieje čo vysvetlovať. Stačí pochopiť, že som to myslel ironicky.

 

Ich herné príhody tipu "hral som originál God of War III na PC" udivujú aj tých najväčších hráčov
a ich herné zostavy obsahujúce grafické karty ktoré sa ešte ani nedostali na trh zahanbujú ostatných PCčkárov.

Takéto veci sa u "rating hunters" stávajú často a nájdu sa aj iné veci. Napr: Hoci majú doma len PC hrali a prešli u seba RdR, na Xboxe zdlolali Heavy rain, či prešli hru mesiac pred jej vydaním. A ešte sú ochotný sa biť o svoju "pravdu". Naozaj netuším kde na to chodia. Raz som dokonca narazil na človeka ktorý dohral Zaklínača 3 a jeho príspevkami ma presvedčil. On si naozaj myslel, že tretí zaklínač je vonku...

 

Najhoršie na tom je, že sa proti nim nedá bojovať. Nemôžeme im všetkým zabanovať účty a keby aj vytvoria si nové. Spoločne so spamermy a spol tvoria spodinu SECTORu. Ja osobne si mysľím, že to majú ukotvené psychicky. V reálnom živote ich ľudia neuznávajú a tak slepo hromadia rating, aby oklamali sami seba. Ale dosť o tomto, dostaňme sa k pozitívu Rating hunters (Áno majú pozitívnu stránku). Tým je, že vďaka nim vieme odlíšiť sr*čky od takzvaných Master Piece kúskov. A ak aj tých skutočne kvalitných kúskov nieje veľa, krásne vidno kto sa snaží a kto nie. A aj pre to môžem s kľudom v hlase povedať, že sa situácia na SECTORe, čo sa kvality týka zlepšuje a počet serióznych "SECTORákov" sa nám stále určuje. Medzi mojich najoblúbenejších autorov recenzií patria napríklad užívatelia Blackened Halo a Life28 (Je tu aj kopa iných ale týto dvaja ma priviedli k dvom skvelým herným sériám half-life a Final Fantasy). Ak to takto pôjde ďalej tak si tých rating hunterov už ani nevšimneme.



Prístupov 4035
Kvalita článku
(87,5%) hlasov 8

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Rating Hunters
[ 1.4.2011] (príspevkov 23)